2020-03-02
今日同朋友买完野就顺便食埋晏先返归~~呢排可能因为疫情关系,即使系午市时段,商场内既所有餐厅都好静局,无一间系full既……朋友话想食意粉,所以我地就入左黎呢度系午市时段有套餐,平均都系70-80左右,包埋餐汤/沙律同饮品!!呢度仲可以用手机落单好方便添~~朋友要左个卡邦尼烟肉意粉$88,我就拣左个和风鸡肉薄饼$78,然后再要左炸鸡$38同薯角$28做小食一齐share!!!我地两个都要左粟米南瓜汤,味道香浓~然后两款小食先到,两款均为炸物,但脆而不油:)当中既炸鸡甚有惊喜,外脆内嫩,仲有肉汁添!!!之后既意粉同薄饼都好快黎到~~朋友将意粉免费增量1.5倍,真系好大碟!!!每条意粉都沾上混合左滑当当温泉蛋既creamy酱汁,yummmmm;)和风口味既pizza都相当不俗,薄饼饼底薄而不失嚼劲,材料味道配合得宜,我地都一致赞好!!跟餐既餐饮我地都拣左饮冻柠茶,爽xpp最后仲一人要左一份牛乳布甸$18做甜品添~~
呢度仲可以用手机落单好方便添~~
我地两个都要左粟米南瓜汤,味道香浓~
然后两款小食先到,两款均为炸物,但脆而不油:)
当中既炸鸡甚有惊喜,外脆内嫩,仲有肉汁添!!!
之后既意粉同薄饼都好快黎到~~
朋友将意粉免费增量1.5倍,真系好大碟!!!
跟餐既餐饮我地都拣左饮冻柠茶,爽xpp
最后仲一人要左一份牛乳布甸$18做甜品添~~