餐厅: CHICKEN FACTORY (將軍澳廣場)
资讯:

2021-09-03 952 浏览
住将军澳嘅我,当然不断试晕周边唔同嘅新餐厅🤤果日同我表姐叫外卖平台自取,见到呢间几得意,所以就试下😬😬😬我叫左个麻辣无骨鸡饭,佢就叫左烧鸡🐔🐔麻辣无骨鸡饭: ⭐️⭐️⭐️⭐️个饭底真系要赞下!佢类似油饭,但我觉得更好味!咸咸地,又有少少油😛😛送鸡真系好夹😍一d都唔寡!佢鸡都好滑!无骨可以一啖咬哂!而且佢个麻辣汁好野味!唔算太辣,偏向麻较多😙😙我表姐唔食得辣都接受到👋🏻😛烤鸡: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️佢个烤鸡系几抵食,我印象中$50左右就有半只,仲配2个𩠌~~~ 相信男士们都一定够饱👌🏻👌🏻佢烤鸡好香!连d鸡肉都有烤味!而且鸡肉都有味!鸡皮更正更香🤤🤤 唯一就系有少少麻烦 食呢个既时候😂不过唔紧要啦,我系屋企食🙈可以点食都得!配菜拣左焗薯,同烤杂菇😙都唔差嫁!焗薯好香脆,仲好多旧添(BB薯)烤杂菇则有少少BBQ味,都十分香😛整体黎讲,呢个烤鸡性价比十分高😘😘饮品: 樽装奶茶☕️我觉得呢个比较普通,偏向淡味!不过奶茶比例饮落都好平均既😇
住将军澳嘅我,当然不断试晕周边唔同嘅新餐厅🤤

我叫左个麻辣无骨鸡饭,佢就叫左烧鸡🐔🐔

麻辣无骨鸡饭:
⭐️⭐️⭐️⭐️

我表姐唔食得辣都接受到👋🏻😛

烤鸡:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
配菜拣左焗薯,同烤杂菇😙
都唔差嫁!焗薯好香脆,仲好多旧添(BB薯)
烤杂菇则有少少BBQ味,都十分香😛
整体黎讲,呢个烤鸡性价比十分高😘😘

饮品:
樽装奶茶☕️
我觉得呢个比较普通,偏向淡味!
不过奶茶比例饮落都好平均既😇

外卖自取