2024-07-04
去过好多间猫猫Café, 但呢间Café系最特别的,因为餐厅大部份的猫都系收养的流浪猫,唔会话好亲人,但系一样系非常可爱,餐厅每个周末仲会帮助流浪猫们揾合适的收养家庭,满满的爱心Café,非常推介比各位猫奴。以为佢只系一间猫Café对食物质素都唔会有过高期待,点知又有惊喜啊! 首先是餐厅环境极之舒服,仲有个大假草地比猫咪们四围走,无一只猫猫系被限制自由的,所有客人都欢迎同猫咪们互动,真系好有爱。今次上来主要目的是同猫咪玩,所以同朋友都只系点咗小食,当中日式唐扬炸鸡配自家制他他酱系好味的,炸鸡热辣辣又够香口,配埋个自家酱相当惹味,个酱碟都系猫猫图案架,相当可爱。而佢地的特饮相当唔错架! 玫瑰荔枝椰果梳打,唔会话太甜又解渴,荔枝味重,配埋Pizza一齐食就一流啦~猫啡系无限时间的,想留几耐同猫猫玩,想食几多亦可以,之后我地仲加点咗个烧章鱼丸子,唔错的小食,一边同猫猫玩,一边享受美食,放工后约埋朋友嚟Chill一Chill, 绝对是为繁忙的生活加添一点乐趣。爱心满满的猫咪Café