2020-06-18 78 浏览
休闲的星期日中午,同好友相约去荃湾嘅南丰纱厂扮文青,行下街食个lunch ,Hea 下倾下计咁又一日!南丰纱厂真系一个好适合Hea 嘅地方,装潢开扬好有特式,用纱厂改建更系一大卖点!最近仲可以比狗狗入商场!成个商场热闹哂! 仲有好多特色小店,好值得支持!讲返个lunch, 好友话想食全日早餐,于是拣左ground floor 最当眼位置嘅 KOKO Coffee.  🍳🍞KOKO Breakfast $128 (炒蛋,大啡菇,烟肉,香草猪肉肠,藜麦,沙津菜,竹炭多士) 店内系自助形式,柜枱点完餐自己去拎,就系咁来来回回行左N次先拎齐嘢!件竹炭多士好脆但冇乜味所以夹埋牛油食好D!其余全部都煮得唔错,大啡菇出奇好味不过细件左小小,炒蛋唔算好油,烟肉够脆,香草猪肉肠都啱啱好,沙津菜只放小小醋。整体唔错。坐位开扬仲有好多狗狗行来行去几开心!   🍝黑松露野菌忌廉扁意粉 $92  黑松露味道唔够香,食落重忌廉味多D,如果钟意食忌廉嘅啱哂,意粉偏软系我钟意嘅口感,野菌同意粉比例都啱啱好,份量适中,女仔食都食得哂!最后叫左杯芒果🥭冰冰饮品都几好味唔记得左影相!

🍝黑松露野菌忌廉扁意粉 $92

最后叫左杯芒果🥭冰冰饮品都几好味唔记得左影相!
KOKO Breakfast
黑松露野菌忌廉扁意粉