2016-07-14
Lunch time呢间KFC真系好!多!人!等咗足足15分钟先叫到餐⋯其实每次食KFC都系等好好好耐⋯KFC管理层真系要谂谂有咩计可以解决~你出餐速度快,自然会多好多人黎食啰。今日叫呢个系新餐-爱琴海点脆鸡一人餐🐔🐔蘑菇饭热烘烘,汁既分量都可以,够我啖啖饭都有汁送~KFC 既葡挞系我既favourite 😊个葡挞皮够晒脆卜卜,甜度又适中(申利:我重口味,嗜甜😂)佢呢只爱琴海有少少柠檬酸酸哋既感觉~好Fresh 衬晒Hot Hot SUMMER 🐔🐔炸鸡皮面有啲紫菜碎碎,大致上口感系同平时既炸鸡一样,系多咗啲清新既酸味。新口味试过就得啦😅有得再拣,要食返原味😂随鸡附送希腊沙津酱,味道我认为同平时啲沙津酱差不多但咸少少😅我原本以为佢系湿纸巾之类⋯包嘢都无Mark嘢😂差啲我就当湿纸巾咁整到成手都系😂
等咗足足15分钟先叫到餐⋯
其实每次食KFC都系等好好好耐⋯
KFC管理层真系要谂谂有咩计可以解决~
你出餐速度快,自然会多好多人黎食啰。
今日叫呢个系新餐-爱琴海点脆鸡一人餐🐔🐔 蘑菇饭热烘烘,汁既分量都可以,够我啖啖饭都有汁送~ KFC 既葡挞系我既favourite 😊个葡挞皮够晒脆卜卜,甜度又适中(申利:我重口味,嗜甜😂)
佢呢只爱琴海有少少柠檬酸酸哋既感觉~好Fresh 衬晒Hot Hot SUMMER 🐔🐔炸鸡皮面有啲紫菜碎碎,大致上口感系同平时既炸鸡一样,系多咗啲清新既酸味。新口味试过就得啦😅有得再拣,要食返原味😂 随鸡附送希腊沙津酱,味道我认为同平时啲沙津酱差不多但咸少少😅