2017-04-06
论环境,好多得意猫猫!!一入去见到人同猫一齐坐系到食好惊讶!佢地好多训左系到!任摸!不过要抱到佢地都要有啲经验!佢吾钟意你都会用手推开你!环境吾系甘干净, 始终都有只猫喺度住。喺店舖嘅角落头会有一个猫砂池比较臭,系侧边都会有啲位系畀人坐系到食嘢,我地好快调左位。位比较细,冇位放袋。论食物,卖相不错,但质素较差。乌冬煮吾够耐太硬, 芝麻酱太水, 吉列猪扒表面好靓,但系咬落去啲肉太硬。 千岛薄饼啲菠萝几甜几好食,芝士同烟肉焗得几好,但系个饼底都系太硬要劲大力咬先食到,最后都系食净好多饼底食吾到都落去。service吾够贴心。 饮品拣咗水蜜桃同埋巨峰提子,巨峰提子比较甜,水蜜桃几清凉嘅感觉几好饮。论服务,食薄饼嘅时候冇刀要用差切,食乌冬嘅时候要点要自己出去拎碟,坐咗喺度半个钟先至上得一个乌冬,叫左个二人餐要九个字先上齐晒,当中重漏咗嘢饮嘅单。不过当中嘅服务员都系啲爱猫嘅年青人,佢哋都好有礼貌好友善既态度。今次嘅经验有点特别因为食到最后见到一只猫仔去到角落头望住个窗系到嚎叫,然后走过去摸佢嘅时候就见到佢嘅眼睛留咗一滴眼泪落嚟,等我用只手,去抹去佢嘅眼泪的时候有点忧伤。我影一张相佢望住弥郭道五光
论食物,卖相不错,但质素较差。
今次嘅经验有点特别因为食到最后见到一只猫仔去到角落头望住个窗系到嚎叫,然后走过去摸佢嘅时候就见到佢嘅眼睛留咗一滴眼泪落嚟,等我用只手,去抹去佢嘅眼泪的时候有点忧伤。我影一张相佢望住弥郭道五光十色既街道,好想出去睇下呢个世界有几咁大,不过我都只系佢旁边摸了佢几分钟然后就走咗。