2016-06-20 460 浏览
本大少一向爱心爆棚, 是日女友要求要去猫咪cafe玩, 我一下就应承左! 话虽系黎玩猫, 其实都会食d野既, 呢个冷乌冬我本身期望唔大, 反而有惊喜㖞! 乌冬既弹牙又爽口, 麻酱落得岩岩好, 甜甜酸酸咁, 炸猪排keep到热辣辣, 夹埋一齐食真系几唔错! 不过就单调左DD, 如果可以加D沙律菜或者配菜就好好多啦甜品就真系一般般, 焦糖炖蛋有d死实, 面头烧得又太焦, 不过唔算太甜, 控制得ok旧CREAM都系一般啦, 软软稔稔但冇乜味唯一个CREDIT(猫公仔画得几靓, 加分)呢度pr猫超多, 只只都有唔同性格, 有d好钟意玩毛, 有d钟意纸波波, 有d就钟意训觉, 有d钟意跑黎跑去~不过好多都好乖, 绝对唔会咬人, 有时跳上黎抬面都几惊, 但佢地又唔会食你d野~只系想同你玩, 几有趣!

旧CREAM都系一般啦, 软软稔稔但冇乜味

唯一个CREDIT(猫公仔画得几靓, 加分)
用餐优惠
试食活动