2016-06-13 100 浏览
悠悠闲闲一个假期都唔错!一入门口就有部游戏机,好玩味,令人即刻放松左!再加上铺头既摆设同menu design都好玩味,好match,令人有一种好自然放松倾计饮野既感觉!食物以fish & chips为主,拣左柠檬胡椒味,粗身有皮薯条,可以自己加盐,茄汁好多唔同既调味!柠檬胡椒味炸鱼香脆嫩滑配埋他他酱,好清新!比起食物有更多野饮可以拣,令人眼花撩乱!黎自唔同地方既酒,再配埋当时好舒适既音乐,小食,野饮,可以好relax慢慢坐下倾下计放松一下!但我今次冇拣到酒,饮左样好清新既pineapple express!好有波萝味好鲜好解渴之余,仲有好多细细粒既波萝肉,好有口感!
柠檬黑椒fish  &  chips
Pineapples  express