2016-06-16 1637 浏览
听过呢间好多次,但终于去左试啦!今次4个人七点几上到去但系已经差唔多要等1个钟入到去即刻叫野食: 黑松露野菌长通粉、明太子忌廉天使面、鸡翼三重奏,仲有一个pizza!佢上菜速度超级快个黑松露野菌长通粉一拎上黎已经有好浓郁既黑松露味,个酱唔会好淡,每一啖都食到好多黑松露酱而且d野菌亦都唔算少架,都好大块!所以食落去都好满足!另外个天使面黎讲,都系非常浓郁!因为佢真系好似有好多粒明太子咁,而且个酱系调校得好好味既!至于个鸡翼,我觉得其实个玫瑰味就唔算好特出啦,反而有d似蜜糖味!个水牛城鸡翼就有少少辣啦,又系好浓既酱不过都算还可以!但个柠檬味我就冇试过,听返朋友讲都唔算差,都几香柠檬味㗎!最后就系个Pizza啦!我哋拣咗两款: 海鲜喇沙Pizza同赌城至尊Pizza估都估唔到喇沙都做到Pizza!不过其实唔会系浓既喇沙味,只系原来喇沙pizza都几夹!至于个赌城至尊Pizza就冇咩特别,同平时个d Pizza差不多!
佢上菜速度超级快

赌城至尊pizza