2020-09-26 56 浏览
星期六同男朋友过左黎中环,首先食个lunch先。我地见到呢间cafe布置得好有艺术气息,被佢复古既味道吸引,于是入左去食。Cafe主要提供轻食同饮品,而且所有野食都系即刻整架,保证新鲜。Avocado & salmon croissant见住店员新鲜切个牛油果,望到好俾心机甘整。牛油果同三文鱼夹系牛角包中间,份量十足。牛角包脆脆地,同啲材料一齐食几夹。Grilled parma ham & cheese sandwich三文治烘得好靓,夹住两块芝士,parma ham又唔会好咸,味道唔错。Iced Mocha男朋友话好出色,咖啡同朱古力既比例完美,两种味道都好浓郁。Iced Green Tea Latte我觉得都唔错,用既系明治牛奶,绿茶味都好出。两杯野饮都冲得好靓。
星期六同男朋友过左黎中环,首先食个lunch先。
Avocado & salmon croissant
Avocado & salmon croissant
Iced Mocha
男朋友话好出色,咖啡同朱古力既比例完美,两种味道都好浓郁。
Iced Green Tea Latte
Iced Green Tea Latte
Iced Green Tea Latte & Iced Mocha
2020-09-26
午餐