2006-08-28
晚上九点几十点, 但系连元气都仲要排队, 于是就帮衬之前成日都一队人企o系门口既'铁板超'.因为我同女友都好肚饿, 唔理咁多就叫左一客三文鱼寿司同一客墨鱼寿司, 谂住可以拿拿声有得食; 隔左一阵就叫待应写多个猪软骨煲同埋亲子卷.等了又等, 终于有得食, 上既系亲子卷, 三文鱼加鱼子既寿司, 不过不失, 不过$30两细旧就唔算抵.跟住又等, 差不多七八分钟之后先上其余两客寿司俾我地(佢地得一个鱼生师傅, 唔怪得咁慢啦). 三文鱼就无事, 但系个墨鱼女友一闻就觉得好'缩', 我再闻都有同感, 好似无放入雪柜咁. 于是叫经理换, 都好快手就换左客虾寿司俾我地.今次当然会再闻先食, 点知... 又系一阵'缩'味... 叫经理, 经理就自己试左, 话无事... :@ 然后话唔好意思, 帮我地取消左个order.又等, 个煲上喇. 都算足料, 有肉有菜咁, 软骨好唔错, 够味够'林', 啖汤亦都唔差.可惜整体泥讲既感觉都系麻麻, 应该唔会再泥, 再泥, 就食热食啦~!