2016-04-14 1035 浏览
见呢间野网上好评都唔错,但事实完全不符第一次打食评就系俾左呢间野服务员方面,几个朋友上到去,只得2-3个侍应,除左个女,其他人面无变情,你叫野食佢无反应,一句声都无,写完就自己走左去,送菜就咁掉系台面到,有咩服务态度,大家心照啦!食物方面,以为好评就无问题啦,点知叫个所谓既cheese ribs,竟然系一点味道都无,旁边放左D冻既2条切开既港式厨师肠!无错系厨师肠,D cheese无味道,好少,围住既蛋又系无味,个野都唔平,$3xx蚊,但食D呢D野,感觉中伏! 另外既菜色都非常非常普通,炸鸡炸过龙,无肉质,某快餐店好食好多,佢唔值$1xx野饮方面,我未听过韩式菜无水饮,要饮每杯水$5??系香港真系好少见,但又要收加一服务费,请问何来服务呢?总括,呢间野令人好失望,环境好逼,唔似相中讲既咁大,通风系统差,成间野充满油烟,坐左15分钟,只眼已经俾油烟罩住,好唔舒服希望大家要食呢间野真系要念清楚,相信出面仲有好多好食韩食店,但呢间唔太合格
见呢间野网上好评都唔错,但事实完全不符

第一次打食评就系俾左呢间野