今日难得早收工 可以同屋企人去楼下ifc食久违既泰国菜 🇹🇭因为疫情关系 已经有一段时间食唔到地道既泰国菜 有机会即刻食一食greyhound 望梅止渴💧💧未够六点就唔洗排队 我地四个人叫左6样野食🦀🦀🦀黄咖哩蟹肉配薄饼 — 啖啖蟹肉 配香酥薄饼简直一流 四个人叫左两份薄饼先够分🫓🫓🫓🫓🐓🐓🐓单骨鸡翼 — 本人觉得就普通野 不过饮啤酒就一流🐂🐂🐂牛丸米粉 — 呢样就帮爸爸叫既 清清地 好岩佢食🦀🦀🦀炸软壳蟹沙律 — 只蟹炸得好松脆 啲菜都好fresh 🦞🦞🦞大头虾冬荫公螺丝粉— 虽然个味道冇我想像中咁浓 但系食得出果种泰餐加西餐既风味 只虾都超大只 妈咪就钟意食呢个🥥🥥🥥椰子千层蛋糕— 咁大个都冇食过有椰子馅既千层 个style 系同lady x 唔同 啲椰子馅好香浓 甜度岩岩好 钟意食椰子既人岩晒🌟🌟🍺🍹🧋野饮都叫左泰啤 泰式奶茶同椰子水 味道都几不错 👌🏻🍲🍲隔左几个月冇食 食物质素都几好 系唯独经理及待应大多为菲藉人士 佢地都比较大声咁用番自己语言交流 几乎全个餐厅都系菲律宾话 ,感觉差啲以为自己好似去左菲律宾餐厅食饭,亦都感觉佢地唔觉得自己讲野太大声 都
未够六点就唔洗排队 我地四个人叫左6样野食
🦞🦞🦞大头虾冬荫公螺丝粉
🥥🥥🥥椰子千层蛋糕
🍺🍹🧋野饮都叫左泰啤 泰式奶茶同椰子水
味道都几不错 👌🏻
🍲🍲隔左几个月冇食 食物质素都几好 系唯独经理及待应大多为菲藉人士 佢地都比较大声咁用番自己语言交流 几乎全个餐厅都系菲律宾话 ,感觉差啲以为自己好似去左菲律宾餐厅食饭,亦都感觉佢地唔觉得自己讲野太大声 都有啲食客都系用广东话落单 ,但啲职员唔系好听得明 ,感觉比以往黎食小左啲亲切感 ,因为冇咩几个讲广东话既职员可以揾到,希望下次唔会再有呢种体验
  • 新鲜椰子千层蛋糕
  • 招牌脆炸单骨鸡翼