2010-09-01
昨天因为已订位, 入去唔驶等, 服务员都好有礼貌十二点开始食, 主打加菲蟹不见了, 只有一大堆长脚蟹, 得个咸字, 好唔掂热食方面, 蒸石班, 呢样就几好, 大大旧肉炒牛肉粒, 呢个亦几好味, 唔会"un"花胶一贯水准, 几好烧牛肉都唔错, 唔会"鞋"同"un"琵琶虾都好正讲下唔掂就系芝士波菜, "un"过食树根过左几round都未见只加菲蟹, 有d人已开始不满去投诉, 话比左钱入黎, 个主打就唔见左, 终于在约一点, 先出一round, 十分钟到再出多round就无左, 感觉上呢个主打菜好似少了点.甜品/蛋糕都有水准 要闹就系雪糕点解要一点先有呢? 如果细食既食完唔通坐到一点先有得食? 仲有就系等到一点, 四款雪糕出场, 却只得一款可食 原因-----雪硬到无法"毕"出来,但其怪系士多啤梨味就软硬适中, 比我既感觉系只想供应一款水果方面西瓜是淡到无味的总括来讲, 水准是保持到, 但雪糕同加菲蟹就令我觉得佢地有点小家同缩皮
昨天因为已订位, 入去唔驶等, 服务员都好有礼貌
十二点开始食,
主打加菲蟹不见了, 只有一大堆长脚蟹, 得个咸字, 好唔掂
热食方面, 蒸石班, 呢样就几好, 大大旧肉
炒牛肉粒, 呢个亦几好味, 唔会"un"
花胶一贯水准, 几好
烧牛肉都唔错, 唔会"鞋"同"un"
琵琶虾都好正
讲下唔掂就系芝士波菜, "un"过食树根
但其怪系士多啤梨味就软硬适中, 比我既感觉系只想供应一款
水果方面西瓜是淡到无味的