2016-01-06
见到个12月既set500几蚊甘平又加上朋友试过确实吾错就上去试下食,上到去一眼睇落环境吾错同楼下ji有少少似,可能今日平日少人所以一去到就有位坐,个host仲主动俾几个位我地拣添,我个人感觉吾错。当叫哂野食后,我sarter 就食duck breast salad,调味吾重,啲材料又新鲜食到我好滋味😋😋个菇汤就一般但都叫不失不过啲mains都吾错都几好味,而个smash potato 简直令我有理由再返泥食,强烈推介!!可惜我食mains时临时加既炸野食,吾够吾知有冇5分钟已经上埋,虽然我觉得系有效率,但我都未食得切,好似感觉享受吾到,最后甜品brownie个人不太推荐,食落够热抵赞,但口感有少少松散。最尾要赞既系佢啲drink款式都几多,mojito 有成板你拣而且味道都吾错,值得尝试👍🏼下次都会再去试🙋🏻但真心希望吾好出野食出得甘快以致令人有种赶既感觉🏃🏽🚶🏽🏃🏽🚶🏽