2011-10-19
2张团购劵,总值$300现金劵,叫左上面的食物。食物: 团购关系,份量较少, 味道几普通。服务: 侍应得1个, 英文难听,态度中上。整体来说: 以店的位置, 食物份量及质素, 正价应该冇下次。成餐饭都食得唔舒服,主要都系因为隔离桌的一家大细。一坐低无耐已感受到佢地好不满,呢家店得1个侍应,甘系等得耐少少,佢地都的确等左一段时间(我地都系), 个侍应帮佢地落落下单又走左去招呼第2桌,佢地就开始黎料, 佢地有个妈妈就大大声系度嘈,话人服务差,要攞番COUPON走,上网写衰佢, 嘈到拆天,严重影响全场其他客, 讲到要走最后又坐番系度。团购既份量比单点既少,商家之前冇讲,我地亦无查询,双方都有责任,甘OK啦。妈妈当然察觉同样问题,走去问隔离台既外国人可唔可以影低佢地既野食, 外国人都好合作,但一听到妈妈系因为佢地台既野食大份过佢地而影即西面, 同台既爸爸都叫佢唔驶讲出自己既用意=P最后, 人地厨师出黎道歉送多2个菜俾佢地+下次8折,佢地即同人讲冇下次,话人CHEATING,但又食埋人地送既菜。佢地骂人甘耐印度人都系冇话番你1句,仲出黎道歉送野俾你食,佢地就感觉当自己系岩哂甘, 仲要有细路在场,
食物: 团购关系,份量较少, 味道几普通。
服务: 侍应得1个, 英文难听,态度中上。
成餐饭都食得唔舒服,主要都系因为隔离桌的一家大细。
佢地骂人甘耐印度人都系冇话番你1句,仲出黎道歉送野俾你食,佢地就感觉当自己系岩哂甘, 仲要有细路在场, 以后有几好既美食都冇用,因为冇好质素既客人识欣赏。
基于有甘既邻桌, 我成餐都食得好痛苦, 味道都打折, 佢有佢嘈既权利, 我有我快快脚食完就走, 坐系佢地隔离, 当堂觉得身为HK人好羞家。