餐厅: PHI Coffee & Pancake (太古城道)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-10-17 173 浏览
𝟙𝟠.𝟘𝟡.𝟚𝟘𝟚𝟚📌PHI COFFEE & PANCAKE (太古)太古太古城道14号耀星阁地下G1010号舖🔎#hkfoodieat_太古 #hkfoodieat_中环 #hkfoodieat_美孚 #hkfoodieat_屯门💸人均消费: $120-200🌿评分: 3.2/5🈶加一服务费餐厅分类🔖 #hkfoodieat_cafe☕️ 适逢周末难得我同家母都乐得清闲就带咗佢去附近嘅餐厅食嘢😌上网睇到呢间餐厅嘅梳乎厘同埋其他餐点都好靓🪴依家太古城分店系喺今年头新开嘅🎨餐厅除咗有提供意粉之外仲有各类轻食✨提拉米苏咖啡亦都系餐厅其中一个特饮☕️餐厅环境系行日本风同埋卡位都多🎏啱晒同朋友嚟饮杯嘢倾吓偈🫖𐂂 杂菌大虾炖饭 ($118)炖饭份量唔少而且配料都好充足🧅配料有牛肝菌菇同鸿喜菇令口感更丰富🍄饭粒都仲系粒粒分明同埋调味都唔错🍚饭上嘅大虾的确点缀咗个炖饭嘅卖相🦐可惜两只虾都有啲霉🎃𐂂 士多啤梨梳打 ($48)感觉系真士多啤梨制成嘅梳打🍓不过士多啤梨味一啲都唔岀😢梳打里面有士多啤梨果粒不过已经冇咩味🍃感觉呢杯饮品唔太划算🥺
𝟙𝟠.𝟘𝟡.𝟚𝟘𝟚𝟚
📌PHI COFFEE & PANCAKE (太古)
太古太古城道14号耀星阁地下G1010号舖

💸人均消费: $120-200
🌿评分: 3.2/5
🈶加一服务费

餐厅分类🔖 #hkfoodieat_cafe☕️

杂菌大虾炖饭

𐂂 杂菌大虾炖饭 ($118)

𐂂 士多啤梨梳打 ($48)
杂菌大虾炖饭