2024-11-20 0 浏览
同朋友经过呢间猫cafe,上黎座一座。入到去时,要换鞋,要洗手;尽量要干净先可以摸猫。之后再要入另一对门先得,入到去,职员会再俾一个袋我地放自己既袋,都做到好干净。入到去,一啲都冇味,装修木系,清新,地方舒适!眼见好多猫猫,佢地都好得意呀,佢地好猫都有唔同既地方休息。佢地全部都唔怕人,会主动走埋黎;呢间既猫主子全部都系领养返黎,唔似有啲CAFE系买返黎,但之后为左做生意对佢地好差果啲,但呢度眼见只只猫都好得意,好亲人,好精灵。佢呢度系有唔同猫小食可以买黎俾佢地食,除左猫零食外,佢地有蛋糕同饮品,我地都可以自行购买!丫,咖啡同茶系免费既!!呢度除左玩猫外,仲有唔同既Card Game ,大家可以玩耐啲!呢度平日都好多人㖞,整体好好,地方空间好足够,又可以俾猫主子走,又可以俾人座既地方,阳光又足够。钟意猫猫既人可以黎玩下!整体味道指数:😋😋😋😋/5性价比:💰💰💰💰/5环境:❤️❤️❤️❤️/5服务:✅✅✅✅/5

入到去,一啲都冇味,装修木系,清新,地方舒适!

钟意猫猫既人可以黎玩下!

整体味道指数:😋😋😋😋/5
性价比:💰💰💰💰/5