餐厅: 翠豪園餐廳
资讯:

2017-12-01 508 浏览
永不会再光顾!   态度傲慢  唔忧做?  这区返工超过10年,  区内河粉面的不多, 该店近公司都会帮衬, 最近这次令我很火很失望.  事缘茶餐时间至6:30PM,  我行入去打算买外卖,  当时收银处个钟是6:24PM, 我同收银个女人话叫茶餐, 佢回一句: 已CUT ORDER. 佢电话响, 等佢讲完是6:28PM.  我指著店内个钟问她还未够钟. 当时我手机时间一样未过时. 她没有望我便回一句:  系睇厨房个钟CUT ORDER师傅唔会做茶餐.......        她的傲慢态度比我感觉睇我唔起, 眼神话我食唔起正价, 专程来揾著数, 难道真系唔忧做? ......      回公司同其他同事讲述经历, 我部门和其他部门共30多名同事都认同, 自此早午晚都不会再光顾..话说回头,  其他店员没有不礼貌.  食物方面, 佢地有我最钟的牛筋河, 不过牛筋有时唔够软淋. 味精亦较多, 食完会整天口干.  晚饭小菜不过不失, 始终系连锁快餐店以外多一个选择 也是地点位置方便.本来小店已买少见少, 我都想多点帮衬, 可惜呢种经营态度, 自己都唔争气.
永不会再光顾!   态度傲慢  唔忧做?

2017-11-17
10 分钟 (外卖自取)