2018-07-01 624 浏览
呢篇唔系食评因为根本个经理唔想做我生意!😡😡事源我一家4口同另外一家4口,讲明4大3小一手抱入呢间餐厅后先发现佢冇BB high chair。由于有3个2岁魔怪如果冇High chair 实在系好困难,于是想起叠起两张櫈垫高啲坐,喺其他餐厅都试过。后来经理经过见到,话我哋唔可以咁样做,会搞到佢哋唔够櫈(其实系用多咗佢3张櫈),我哋话咁有冇high chair?我哋有小朋友真系唔方便,佢好敷衍咁话「我睇吓先」,跟住佢冇郁栋喺度,大家dead air咗,然后佢继续话「你哋让返啲櫈出嚟先!」我哋唔系好愿意,因为已经坐好哂,而且其实佢间餐厅一啲都唔爆,对侍咗一阵,我哋话,咁算啦走啰,佢竟然话「系啰!」其实呢间餐厅,其他分店都食过,食物唔差但唔特别标青。但经过今次,下不为例,反正佢唔希罕做我哋呢啲有小朋友嘅家庭生意!
呢篇唔系食评因为根本个经理唔想做我生意!😡😡