2024-12-11 24 浏览
我同我朋友系9:20倒入去嘅 咁我哋嗌咗个边炉食 佢收10点 都谂住快快手手食完走 跟住佢个炉等咗成20分钟都未滚 有够夸张 电磁炉又冇个 真系等到9点50几分先真系叫有得食 都知人哋收10点 都有啲唔好意思阻人收工咁 但佢真系啱啱先滚我哋都冇法 都尽快食 有个男职员 系咁俾面色我哋睇 得返我哋一台 个男职员企定定企喺我哋前面望实我地 再唔耐烦咁样望自己手表再望返我地 然后系咁大声同其他职员讲打卡啦!收工!已经讲咗5次+ 分明讲俾我哋听 已经快紧 想我哋点 仲要俾我地听到佢同其他职员讲仲打紧呀?背后讲啲客都冇咩都正常😂但呢个音量分明知道会俾啲客听倒 想点先 后尾佢就冲过嚟指住佢只表话快少少我地收 呢句嘢冇问题 如果礼貌地提点客人系完全冇问题亦都正常 但系前面𠮶啲嘢可以唔使做咁啰 超bad experience 主要系乌冬变得好难食 变咗面粉乌冬 大家千祈唔好嚟呢间