2017-04-07
book位时虽然有讲明大概几点要交枱,但吾系甘既态度啰!!!!!小女子同同事今日book左12点3交食晏,甘我就12点4左右到左,果时女职员系讲到明,“暂时交枱时间系1点” 大家请留意,系讲到明“暂时”! 甘最后我地12点半到齐落埋单,但到主菜一黎就摆低张单吹我地埋单,友人已经闹左句,“下!未食完㖞!”正确啲黎讲,系纵未食到一半!!! 好,我都算,果时大概系12点50分。甘到1点时,佢又冇即时通知我地要交枱,甘谂住坐多一阵吾好食甘急,但过一阵女职员口黑面黑甘行埋黎话“我地啲客人真系到左,我谂你真系要几分钟内交枱!” 哗!我真系忍吾到,咩叫做你啲客人,而家我吾系既?系咩玩法先?我真心吾明。 甘你都黑口黑面对你个客,我冇必要有失身份同你嘈。甘一路收拾行装时,大家难免都会觉得个女职员态度好差,甘就围内讲左几句,点知佢听到之后觉得吾愤气行过黎同我地讲道理,今次连我都顶吾顺打断佢话“我地都起身走啦,讲咩啫。”佢无视我不等止纵要继续话我地!!!我想系度同大家讲,呢间餐厅 organise得 好差,12点至2点系翻2次枱做3轮,收你成百几二百蚊一个set lunch但畀啲甘既服务你!!! 已经吾好再
我想系度同大家讲,呢间餐厅 organise得 好差,12点至2点系翻2次枱做3轮,收你成百几二百蚊一个set lunch但畀啲甘既服务你!!! 已经吾好再讲好吾好食,今日我既lunchtime完全系贴钱买难受