2010-07-17 60 浏览
个日去将军澳探朋友, 经朋友带路我地4个人去左将军澳广场吉之岛入边既MOU MOU CLUB食SHABUSHABU, 唔知系咪星期日关系, 攞完飞起码等左30分钟, 然后WAITER叫到我地, 因为系90分钟任食, WAITER系门口要求我地先拣MENU, 大家谂住拣$108那种牛肉, 点知WAITER话冇晒, 得返D贵牛肉, 等左咁耐又唔讲, 依家先讲, 即系迫人拣贵D既餐啦, 个WAITER态度又差, 竟然可以话”系咁既啦, 依家冇晒, 得返依D”, 因为朋友系度, 所以算数冇动气.不过, 最奇怪系坐低之后过左5分钟, 个经理走埋黎就然话$108餐有返……下?! 咁`神奇?只108牛竟然翻生? 唉, 香港人就系咁, 唔嘈就要比贵D, 岂有此理!!!讲返野食, 叫左泡菜汤底同牛肉清汤, 牛肉就每食完一碟就换一碟, 其他野食就自己出去夹, 另外, 加$10就任饮汽水, 野食真系冇咩特别, 唔算太差, 个泡菜汤底都几浓, 乌冬同雪糕都好食, 牛肉正正常常, 不过90分钟真系少左D.整体黎讲, 门口个WAITER服务极差, 如果真系为左赚多D而骗人, 更加离谱, 食物就不过不失la!!

2010-06-20