2019-02-26 710 浏览
其实都食开呢间 ,我觉得比起街市既好味,对我黎讲就足够了,只要买食开果d... 基本上,佢开业时d员工好好,好有礼貌,令人买得开心。。。。但由佢开业到今日,我觉得佢地个态度差左好多。好挂住以前果位好好既大叔呀!话说,寻日买左三宝x2 加炸大肠x2.做晚餐.. 一共44元,佢炸既时候,都唔知点解又问我买左乜,我明明买左飞,跟飞出咪得lor... 点解仲要问呢?不过都唔系第一次,所以都照答左,冇理佢,虽然今次特别在于佢未问之前净系俾左炸大肠我。。要我remind佢先有番三宝。。。买完都冇特别检查,点知番到去。。少左一串炸大肠,我即刻影番相,今日一放工就去同寻日个姐姐讲番,点知佢一副拒绝既态度,而且话我有乜可能记得。。。咁紧系唔记得啦,先唔讲佢多客,根本由头到尾就冇知觉我买左乜,又俾左乜我。。。仲要完全好似系我无理取闹,唔想理我。。这是正确态度吗?于是我讲番系佢同另一个staff 帮我处理的,而且张单我个要求系乜,佢都冇理我,过左一阵,我就问佢系咪觉得我会为左果12蚊讲左话? 其实佢如果好态度少少同我处理,我都未系好嬲,又未必真系要番串食物,但佢个态度摆明系觉得自己冇可能做错野。。仲要句句有

仲要完全好似系我无理取闹,唔想理我。。这是正确态度吗?于是我讲番系佢同另一个staff 帮我处理的,而且张单我个要求系乜,佢都冇理我,过左一阵,我就问佢系咪觉得我会为左果12蚊讲左话? 其实佢如果好态度少少同我处理,我都未系好嬲,又未必真系要番串食物,但佢个态度摆明系觉得自己冇可能做错野。。仲要句句有骨。。当我讲完果句,佢隔离唔关事既员工就话俾串食物我。。。真心,我真系仲好嬲,感觉上佢地依然唔觉得自己有错。。。

真心恭喜佢。。少左我呢个咁麻烦既客。。

我相信佢地既态度问题唔系净系发生在我身上,因为我之前就见识过。。。旁人的事。。

在此,奉劝各位,如果买了果到既食物,紧记点都check下佢pack左乜俾自己!

而我就决定放弃呢间店了。。。

祝大家 好运!
2019-02-26
10 分钟 (外卖自取)