2011-04-30
同啲旧同学相约去Station 3到食饭倾计,其实环境算唔错。不过估唔到的是....啲态度好到无人有。我们叫了每人一个SET DINNER同啲小食大家一齐SHARE食,小食份量真是够大份呀,不过可惜饮品甜到呕, 1. 芝士薯角+芝士薯条 -好味2. 小食拼盘- ok3. 饺子 - ok4. 鸡翼 - 麻麻5. 意粉同饭一般食物整体都唔错,不过态度真系....... 我地成班friend 都未致好嘈啫,又怒bear, 又黑面,影几张相又叫我地返埋位,怕我地会骚扰其他客人咁。顶!!!! 仲要赶我地走咁,未叫都已经递张单埋黎,如果有时限既,订枱时又唔同我讲。埋单数钱时全程BEAR 住,迫我地快啲交返张枱出黎咁。好唔愉快,好X扫庆! 仲要唔系平㖞~~我觉得好对唔住我啲咁耐无见既同学。一定唔会再黎。总之去楼下班妹妹仔狂 HARD SELL 果间仲好
1. 芝士薯角+芝士薯条 -好味
2. 小食拼盘- ok