2022-11-22
帮衬左佢哋好耐,每次经过都会买栥饭食。但系近来员工态度愈来愈差,好似唔忧做咁。事缘某日下午三点行经,打算买个外卖粢饭。当时有两位员工如常在门口车仔档包粢饭,咪同佢讲‘唔该一个咸粢’。 两位员工一个继续剪油炸鬼,另一位继续食嘢,完全听唔到咁。等咗一阵,再讲一次,继续零反应。此时,另一位黑色衫员工舖内行出来,好肯定我同佢有眼神接触,完全漠视我嘅存在,继续同门口两位员工倾计。 等咗一阵,忍唔住黑色衫员工讲‘唔该,我叫咗好耐,要一个粢饭’。 终于有反应,斯斯然咁所台面取一个一早巳包好的粢饭。找钱时仲同我讲,等得耐咪唔好等啰!听完之后,真系一肚子气😡另外,目到一块包粢饭布跌落地下,员工当冇事发生,执起放在架上继续用😰今时今日咁嘅服务态度同衞生意识真系真心差。全港不只你一间粢饭店,我以后唔会再帮衬。
今时今日咁嘅服务态度同衞生意识真系真心差。
全港不只你一间粢饭店,我以后唔会再帮衬。