2017-03-01 110 浏览
第一次系openrice写食评就系送比呢间态度咁差既餐厅 l我地一行6人观塘返工,见有传单派加午市85折就试下。食当日忘记带coupon 但去到门口时 侍应话午市85折叫我地入去食如是者,我地坐低点餐,话程中我地搞乱左d餐,我同事要改一改order 岂料侍应定唔知店长另转背细细声讲左句麻烦!仲要同行一位同事都未点完餐佢都走左去最后埋单时张单系冇计85折,要我地再叫佢改单,佢当下问我地有冇coupon,但我地一入黎既时候你地侍应讲成个午市做紧折唔洗coupon都可以。老老实实成个时段都系做85折 张单比我地感觉就系想收返我地原价除左食物做得好 服务态度都好重要,间餐厅个装修都唔似比茶记服务我地啦 真系比茶记呀哥闹都冇咁嬲!