2016-12-19 1389 浏览
一家八口,有老有少去食生日饭,本应很开心! 竟遇到极不礼貌之服务态度!事原是我选择鱼时,我当然会问价及问其有无介绍,佢即时取一条最贵价东星出嚟,但又唔答我价钱,除即放落袋内。我当然追问啦,佢竟答我……嚟得呢到食就唔好问啦,食得你几钱吖! 大佬呀,我只系一般打工仔咋,好有钱咩,我当然再追问啦! 佢跟住就用非常差之态度答我……大约一千啦! 哗,一斤多D东星要一千,我当然问佢有无其他选择,佢竟然答我……食唔起就咪嚟啦! 哗,我即时著火,随即叫埋家人往隔离果间食。佢竟然用威吓性口吻话……嚟得呢到食都咁寸,呢条村全部店都系我地D亲戚,你咪去啰! 我二话不说就走了,真系一肚气!

庆祝纪念
生日