2009-08-27
真系离哂谱啊!!!!话说我一直都有储开佢D印花当中有一次, 好多人排队, 到我买左2杯野饮比张咭佢, 佢极速求其盖左2下印系我张咭度就比番我, 我一拎张咭睇, 个2个印有90%重叠印左系2个印花格既中间, 我心谂算啦, 后面有咁多人排队, 张咭都见到下有2个影既, 就算数到今日我储齐哂10个, 换野饮既时间, 收银女一见到个印就话我呢度系1个印唔系2个我话呢度系2个印黎架, 果次我买左2杯你地太多人我唔好意思叫你再印过, 之后个女仔竟然问我系边个帮我印既.... 我鬼记得咩...之后佢就后面个肥佬(佢系咁叫佢的)个肥佬睇左一眼就话梗系一个黎架啦, 之后我话, 你睇真D啦, 系2个印埋一齐架, 佢完全唔理我, 张咭只系"立"过一眼, 拎都无拎过上手然后隔离个四眼收银仔就大大声话当住我面同个收银女讲"你咪同个客话店长唔得啰"哇, 真系咩态度, 我企系你隔离你咁比说话我听, 有野咪讲啰, 真系态度极差!!!我真金白银同你买野饮, 你讲到好似我去呃你果杯十几蚊既野饮, 真系火都黎埋我绝对唔会再帮衬!!
话说我一直都有储开佢D印花
我绝对唔会再帮衬!!