2012-12-18 2567 浏览
朋友上网check左呢间bar, 贪佢环境够relax, 好有resort feel.....去到同网上嘅感觉都差不多, 唔会相差好远, 所以感觉都几兴奋我朋友连忙同个waiter讲bk左7点3位, request坐sofa, 个年约四十多既waiter态度差劣地话由于sofa位置较大, 会留返俾多人数既客人坐 (语气绝对系唔好), ok, its fine, 但你唔需要用呢种态度....最终我地由7点坐到11点几个sofa位先有人坐, 仲要系得一pair couple, 外国人士我地满脑子都系问号, 1) 根本一直都无客人, 如果俾我地坐, 已经可以坐到11点几2) 得两个人何解佢地可以坐sofa位, 难度外国人有特权??我真系唔太明何解会有人如此无基本礼貌及如此不懂变通,一早俾我地坐sofa, 若有多人数我地有基本礼貌既人绝对会愿意调位配合,but anyway, 今晚就是如此俾他搞垮了

我地满脑子都系问号,

我真系唔太明何解会有人如此无基本礼貌及如此不懂变通,
but anyway, 今晚就是如此俾他搞垮了

2012-12-08