十字牌鲜奶踩过界开冰室都一段时间不过又冇咩机会去附近 而且食评一般 所以都提唔起劲去试今日居然就系附近,一于试下啦!餐牌选择既唔多 我就拣左常餐 $62十字牌牛奶猪骨汤意粉 配香煎猪扒、牛奶炒滑蛋及牛油多士半块呢个价钱我觉得系有d贵既 不过而家食个常餐都越黎越贵 汤都其实唔错既 但未至于我觉得要去试 系属于冇咁浓既金宝忌廉汤咁啰 猪扒唔算肥 都易咬开 味道普通 意粉份量偏少 都系正常粗幼既意粉 滑蛋其实都几普通 用左十字牌牛奶🥛但感觉同我自己煮唔落奶唔觉有分别或者滑左 蛋都唔觉系咩靓野 感觉都比较普通 多士就更加唔洗讲喇 睇相都知唔系厚多士 呢个价钱 我只能够话我可以食其他更好食的最最最重要系店员态度超差 个男人一落单时朋友指住图中既菠萝包 都仲要话讲清楚边个包 都算 我两个人 我未落单就走左🤬唔怪得铜锣湾lunch hour 1pm都唔洗等位仲要大把位!
十字牌鲜奶踩过界开冰室都一段时间
不过又冇咩机会去附近 而且食评一般 所以都提唔起劲去试
今日居然就系附近,一于试下啦!
餐牌选择既唔多 我就拣左常餐 $62
常餐

十字牌牛奶猪骨汤意粉 配香煎猪扒、牛奶炒滑蛋及牛油多士半块
呢个价钱我觉得系有d贵既 不过而家食个常餐都越黎越贵

最最最重要系店员态度超差