本身系open rice见到评价不错 又有75折就决上去食omakase做生日饭 之后double confirm埋佢地好啦8点钟上到去门口已经无人 呆企左一阵终于有服务员出嚟 一见到我地拎住个蛋糕 即刻话要有切饼费 咁我地惊太饱就话唔系到食啦个服务员就话佢地个雪柜只雪酒未必有位放咁即系俾切饼费就有位唔俾就无位? ok 咁我地都麻烦佢帮我睇睇 之后佢就带我地入左去一个劲阴暗嘅角落隔离有个布幕再隔离系厨房 张枱细到放完茶壶茶杯基本上见唔到有其他空间好啦都算啦 真正戏玉嚟啦个服务员拎住部iPad 同我地讲 我地open rice book 𠮶个系”优惠餐” 嚟嘅 要等吖 有啲嘢无吖咩咩咩 叫我地单点 成个过程劲急赶 完全听唔清 之后我地唯有再等佢无咁忙再问下咩意思到呢个位都无人理我地个蛋糕 等左阵有个好好嘅姨姨帮我地斟茶同帮我地收埋个蛋糕又过左阵 终于叫到个服务员 佢期间不断强调 我地book 嘅系”优惠餐” 师傅唔得闲! 要等阵先会开始 等唔到可以拣单点 讲完就丢左个qr code我地再问佢究竟等几耐先食到omakase佢先话15分钟 其实15分钟我地又ok 嘅 就话等啦都上到嚟 本身想
本身系open rice见到评价不错 又有75折
好啦8点钟上到去门口已经无人 呆企左一阵
服务员就话佢地个雪柜只雪酒未必有位放
咁即系俾切饼费就有位唔俾就无位?
ok 咁我地都麻烦佢帮我睇睇

之后佢就带我地入左去一个劲阴暗嘅角落

好啦都算啦 真正戏玉嚟啦
之后我地唯有再等佢无咁忙再问下咩意思
到呢个位都无人理我地个蛋糕
等左阵有个好好嘅姨姨帮我地斟茶同帮我地收埋个蛋糕

等唔到可以拣单点 讲完就丢左个qr code我地
再问佢究竟等几耐先食到omakase
佢先话15分钟 其实15分钟我地又ok 嘅 就话等啦都上到嚟 本身想同佢讲我对牛食物敏感 佢又滚水渌脚咁走左 完全叫唔住

又再系系我地等紧嘅途中 佢终于走过嚟 但一嚟就指住我地放系枱角落枝茶劲唔耐烦咁讲 呢度系唔可以饮外来嘢饮咖㖞
呢一刻我真系忍唔住讲我地放角落系因为无位摆 基本上无轮凳定枱都系劲窄 我地一直饮紧佢俾我地嘅茶 我就话其实我由一入嚟你态度咁差 我地可以唔食
个女仔仲要劲不屑话 你其实可以吖!

哗 嬲到我吖! 即刻拎嘢走!
个女仔到我地走个刻都仲系劲串咖!
食生日饭食到咁受气!贴钱买难受!
其实唔想人点”优惠”餐系可以唔贴系openrice 或者写明有2个餐

我真系未去过咁差嘅omakase同餐厅!
个女仔忙嚟忙去其实间餐厅得一半入座!
绝对唔推荐! 简直毁左我个生日!!!
等候时间
30 分钟 (堂食)
用餐时段
庆祝纪念