2017-09-08
约左朋友食生日饭, 咁一心买个蛋糕同佢庆祝下。去到Sogo楼下其实都有好多选择, 但我朋友想食cheesecake, 见到Moncher有cheesecake而佢话可以加钱有Birthday Tag, 咁就买左佢个蛋糕话夜D 8PM去拎蛋糕。去到排左阵就拎蛋糕, 之后拎去食饭场地。食完饭满心欢喜拎个蛋糕出黎, 一打开冇生日牌冇蜡烛, 一个米色蛋糕乜都冇.... 已经好嬲! 即刻打电话去SOGO间舖问佢地, 佢地叫我等阵之后话唔得闲收我线! 之后我再打, 佢话阵间打俾我, 留左名同电话, 跟本冇人打俾我!!我keep住每个星期打一次问而家点, 揾左好耐佢地office电话, 揾到个女人听, 佢话负责同事行开左话转头打返俾我, 我问左佢会唔会我又等几个月都冇电话收到, 佢话一定唔会。之后当然我等到呢一刻, 都冇人contact返我我唔系因为要佢refund俾我, 我只系需要佢一个解释, 佢地就连一句对唔住都冇同我讲, 咁算得D咩? 虽然加ge钱唔多, 但系一个好地地生日蛋糕搞到plain到冇得再plain, 咁算点?!一间完全冇心, 冇服务, 冇礼貌, 冇质素可言的Baby Mon che
去到排左阵就拎蛋糕, 之后拎去食饭场地。
一间完全冇心, 冇服务, 冇礼貌, 冇质素可言的Baby Mon cher... 只能说 垃圾!!!