2023-02-26
首先系见到呢间餐厅有应援活动先嚟,总共嚟咗两日。第一日啲staff态度都唔系话好架啦,又系叫几次先应,但系最基本嘅野都有比齐。点知第二日嘅体验令我忍唔住要上OpenRice打食评😀入座要比嘅落单QRcode15分钟都无比,叫极啲staff都好似聋左咁扮听唔到,叫野饮又唔比杯垫,小食拼盘上到嚟又净系比个空嘅酱汁碟,叫个staff埋嚟睇佢都忍唔住笑😂做野咁唔上心,唔明点解OpenRice上面仲有人话佢店员友善,叫10几次都唔应+比佢黑面,我真系睇唔岀佢几友善啦。仲要收人加一,我真系唔知佢服务左我啲咩。讲翻野食,叫左饭+意粉+all day breakfast 饭嘅卖相就见人见智啦。个意粉食左2日只蛋都系实心,一啲都唔流,仲要系冻🙂系雪柜攞岀嚟应该都系差唔多温度All day breakfast个炒蛋仲食到有蛋壳😂叫左杯milkshake,水到成杯朱奶咁又无味,麦当劳都整得好过佢一百倍。成间野最好食就系个鲜炸鱿鱼同埋薯条😂甜品方面cake就不过不失,不过苹果批劲难食,皮淋苹果有怪味,好想知苹果批咁易整点解都可以咁难食总结系你食埋我果份,想去试伏嘅我唔阻你
总结系你食埋我果份,想去试伏嘅我唔阻你