2021-05-20 605 浏览
我每日都差唔多会叫早餐!每一次最少都会过$40!甚至乎再多!但点解每一次我叫嘅嘢都争紧样嘢!我打电话返落去!𠮶个人!话叫我等等!冇问题等嘅话!俾咗个经理听之后!语气又唔好!态度又差!系个男人嚟既!跟住仲要cut 我线!我想问系咩玩法呢!我叫一个早餐!每一次我都强调要两包辣椒油!下午茶嘅话!我正常会叫鸡比薯条🍟!都会讲话叫2包茄酱!叫佢多冰嘅话!偏偏就要少冰!(我都已经冇出声)我真系好想问一句!我都系其中一个消费者丫!点解你哋态度会咁呢!个经理先最有问题!我想问讲多两句之后就要cut线......................😒咁你凭咩做经理啊!银龙呢间餐厅请嘅系咩人?你唔系返紧工?你唔系兜紧人工?你冇嗌过外卖㗎!叫外卖啲态度系咁嘅话做顾客你会觉得开心咩食得?👍🏻
2021-05-20
外卖送餐