(非会员)
2007-11-20 3 浏览
年中都會有好幾次幫襯依間野, 都冇話覺得有咩特別好同唔好, 一般小菜/茶餐廳, 只係就腳同價錢都ok咁. 都唔會expect佢有五星級既服務, 只要唔係惡劣,都可以接受.點知上次再去食下午茶時, 當時唔係好full, 約七成滿. 第一次叫個侍應, 冇反應(唔知真係睇唔到定咋睇唔到), ok! 第二次叫個略哨牙及帶鄉音(並非歧視,只係形容佢既特徵)既女侍應, 叫佢過黎落order時已經好似好唔願意咁, 我叫左火腿通粉同凍飲, 點知佢好大聲咁問"咩通粉ar?" 直頭係好大聲呼渴果種, 態度惡劣到我仲以為我係佢仇人咁! 幫襯佢仲要受佢氣, 都唔知有冇狡錯!!!如冇必要都唔會再幫襯. 如果真係再去, 果個哨牙女侍應D態度仲係咁惡劣, 一定會兇番佢同投訴. 唔會好似上次咁'good'聲吞左佢!