2024-04-11
态度奇差,服务唔合理,有杯嘢饮名misleading,叫佢换仲俾佢闹。又唔系平,食完一肚气。一坐低叫我哋用QR 点餐,我哋叫其中一杯野饮叫Shh Signature Grapefruit Soda 系Signature 个项目入边(而非Coffee 项目),睇个名完全冇写有咖啡系入边。点知原来杯野有咖啡沟系入面,朋友唔饮得咖啡,于是叫佢换过杯。点知佢话 「哦,唔好意思,不过我哋冇得换」。我哋同佢解释我哋俾个名grapefruit soda误导咗,唔知有咖啡,跟住佢话佢哋杯嘢系咁整,系咁就系咁冇得换。又拎本餐牌出嚟,同我哋讲中文有写叫做 「西柚梳打美式」。大佬,你一坐低叫我用手机落单,手机menu系英文,我鬼得闲同你再打开本餐牌逐个对个中文名呀。跟住佢仲话我哋死拗,水吧疑似经理或者老板态度极度恶劣,个面西到冇朋友,食嘢仲要受佢气。最后佢好晦气咁话,退返钱俾你。讲真整一杯嘢成本要几钱,茶餐厅都即刻换啦,我哋本来只系想换一杯冇咖啡嘅, 唔系想唔俾钱,你加埋一$60几蚊一杯点都仲有赚,好过闹咁耐,最后宁愿退返钱俾我哋,都唔换第二杯野饮俾我哋,唔知啲人谂乜。