2021-09-12 1884 浏览
我们3人在星期日下午3时多去到,店里完全没有客,开头以为餐厅没开,之后应该是老板的女人招呼我们入内。佢的态度一开始也不是特别友善,我们点了拿破仑海鲜汤,蚬意粉,carbonara和三文鱼扒。汤来了就开始出事了。因为汤是大size,另有两个碗用来share,两个碗边都有一点干的橙色渍,擦不走,但想到都不会直接用口掂碗边就算了,一饮我地就觉得好咸,就同佢讲,其实本来打算下句问佢拿杯热水,怎料佢即刻起晒钢咁话「唔系咸,系浓味! 我地好多客食开都唔会觉得咸」我地对佢既反应当堂打左个突。之后我地讨论佢就后面眼超超,后尾过尼,又话「我地做左17年都系咁」我地本来都系表达意见,况且真系咸到饮多两啖都饮唔落去佢完全不接受,态度和说话仲十分气焰之后三文鱼,order 时说medium来到是全熟除了汤,食物是可以的,但背脊骨落之后佢就好似哑左咁,包括埋单时,黑晒口面,净系递张单尼,多谢梗系冇,收左就算极冇礼貌最正系我地起身走佢就用背脊"得"住我地同厨房倾偈真系几幼稚如果咁钟意做熟客包冇意见既咪转做私房菜啰,唔好打开门做生意其实我地都唔系第一次去,但以后绝不会再去贴钱买难受仲一D都唔平,lunch人均消费$
佢的态度一开始也不是特别友善,
佢完全不接受,态度和说话仲十分气焰
之后三文鱼,order 时说medium
来到是全熟
除了汤,食物是可以的,但背脊骨落
极冇礼貌
最正系我地起身走佢就用背脊"得"住我地同厨房倾偈
真系几幼稚
如果咁钟意做熟客包冇意见既咪转做私房菜啰,唔好打开门做生意
其实我地都唔系第一次去,但以后绝不会再去贴钱买难受
仲一D都唔平,lunch人均消费$224

**我咁多年都未写过食评,但真系太离谱,特登download 个apps
其他食物因为果时激气紧冇影相
2021-09-12