2019-02-17
今次第三次到访,原本觉得食物算抵食所以再次光临,但服务态度一次比一次差今次原本book定左枱,book左window seats,但我哋去到既同时,咁岩有另一pair客人黎到,但前台同光头经理竟然先安排左𠮶pair客人入座,但𠮶pair人系无book枱的,咁岩就坐左餐厅最后一张既窗口位,之后我哋问返光头经理,话我哋book左枱,佢竟然完全无视我哋既存在,我哋一路同佢讲野佢一路走开咁其实我哋book枱黎做咩?座位系先行入去就先得?原本无窗口位都算,我哋唔系一定要有窗口位先食到饭,问题系态度真系超差,当时餐厅已经差唔多full晒,跟住光头经理唔耐烦地安排左厨房门口既二人枱俾我哋,当时有另一个女侍应见我哋头先呆企左咁耐就过黎同我哋倾,但我哋未讲完,转个头光头经理已经将头先厨房门口张枱俾埋另一pair客人...光头经理全程当我哋透明,亦全程黑面,这是什么态度?系食就食唔食就罢既态度吗?
咁其实我哋book枱黎做咩?座位系先行入去就先得?