2024-11-11 486 浏览
本身经优惠订购平台 book 呢间餐厅。去到门口打俾佢,佢话无我booking。之后出黎解释话:因为你优惠订购平台个电话contact 唔到你,所以我无confirm 你booking。我问佢:我有留email 架wor,点解唔send email? 个老板就话:我地净系用whatsapp。本身都算,当自己唔好彩。而点解最后我要出呢个post 呢?就系听完个老板所谓嘅解释,唔洗一分钟就收到email 俾人cancel 优惠订购平台嘅booking。咁既然无办法同客人confirm booking,点解唔一早经优惠订购平台cancel booking 呢?客人特登去到餐厅,你先一句“我confirm 唔到你booking,所以做唔到俾你”,仲要一句唔好意思都无,讲到自己完全无责任咁,要人一定接受佢嘅解释咁

本身都算,当自己唔好彩。