2023-10-22
忍唔住写左第一次差评,因为隔离排好长嘅队,所以妈妈又肚饿唔想行就拣咗佢,咁就中咗伏我哋落咗两个焗饭,落单时仲推介我哋饮特饮,过程中冇提及要40几蚊杯嘢。我地等咗半个钟之后,去追佢单嘅时候竟然俾我哋听到厨房话冇落过单?!我哋问员工嘅时候,佢仲声大大话有嘢饮点会冇嘢食,焗饭要等,系咁㗎啦!结果我同妈咪喺舖头等咗一个钟,点样谂都唔合理?!员工做野好乱,漏单,上菜劲慢,仲要不停喺厨房闹紧交,两个焗饭好难食,等咗多过一个钟嘅我,本身态度已经好声好气咁追佢,换返员工爱理不理,仲要串返我焗饭就系要等,结果嚟咗两个冇乜焗到嘅饭,都几无奈..当日餐厅所有枱都等超过半个钟以上,结果佢啲菜乱咁上,人人都追单…….呢餐两个好难食嘅焗饭加2杯特饮,收咗二百五十蚊,到俾钱先知原来个特饮系要收钱, 系40几蚊杯……… (糖水)咁嘅服务仲要收我加一,真系可一不可再,本身好肚饿,变咗一肚气,饱哂🙂