2013-09-25 1165 浏览
之前在公司收到呢间餐厅的外卖纸, 见到佢D上海菜好似几吸引, 而且价钱合理, 于是今日lunch就决定试下佢地个糖醋鱼块饭。接电话个阿叔一开始已经极之冇礼貌咁话我做咩要咁迟打黎落单, 话下次11:30am前就好打电话黎, 我心谂, 宜家都未到11:30㖞! 落完单之后仲即刻CUT左线!! 真系有冇搞错!!?? 你有无当过我系你个客仔呢?等左大概45分钟, 送外卖个阿叔打电话俾我, 又用极之冇礼貌的语气叫我开门俾佢, 我问佢o系边, 佢话o系我公司门口, 之后就CUT左线, 但点知我去开门, 门口冇人, 于是我打返电话俾佢, 佢又用一贯冇礼貌的语气话"唔系税务大楼XXX室咩?" 我话系瑞安呀, 佢之后又极悔气咁话我做咩唔讲清楚...喂, 宜家系你地落单个阵冇写清楚, 明明系你地唔啱仲声大夹恶??? 莫非佢地间铺既文化系要无礼貌对客人的?真系俾佢地激到成肚气! 今时今日仲边有呢D服务态度?至于个饭, 味道一般啦, D汁比较"杰", 不过以一个$36的外卖饭盒黎讲都算OK啦。但佢地咁既服务态度, 就算个饭盒有几好食都好, 我都一定唔会再有下次啰!!!!!!

2013-09-25
45 分钟 (外卖送餐)