2024-01-05 901 浏览
上次上嚟食嘢晏昼三点几都话要book位,排咗10分钟队服务员都冇同我哋讲话要book位嘅去到4:00行出嚟先同我哋讲,而且服务态度劲差。今次特登book咗食圣诞dinner,到咗之后冇人喺柜台接应,问服务员点样入座又态度劲差,劲冇礼貌咁样答。入到去之后,坐咗喺度5分钟都冇人帮手,跟住啲嘢食终于送到嚟啦,等咗5分钟先有人开始嚟介绍同埋煮嘢食。嘢食质素认真一般般,尤其系甜品,系喺阿信屋平时买到𠮶啲蛋糕仔嚟。不过最大问题都系服务员嘅态度,完全唔配得起高级日本餐厅expect嘅质素,连基本煮寿喜烧嘅技术同埋知识都冇。老板,如果你睇紧,好心你用多三四千蚊请啲真系识做日本料理嘅员工,唔好请啲MK妹。再者,员工质素差之外,仲系严重唔够人,每次斟茶都系要客人自己要求,我未试过去「靓」既日本餐厅系会成餐饭冇人斟茶。你咁样做,啲客人只系会嚟一次,唔会再有下次。忠告:呢间餐厅OpenRice虽然好多好评,最好睇返啲标题同内容冇乜emoji嘅食评,就最诚实。