2021-10-09
见佢新开,就谂住去试吓结果企左系门口好耐,示晒意话想入去食都冇人理,冇人招呼。如是者等咗成10分钟,咁佢终于出嚟问我几多位但佢哋带位系好乱,有冇Walkie Talkie,一美喺度嗌,又唔知边啲枱用得,边啲枱唔用得,乱!管理极其混乱。佢系用QR code扫描落单嘅,但系楼面竟然有成四个人,叫咗一个鳗鱼便当午餐,散叫咗一个三文鱼饭,就好似上一位食评咁样,等咗起码20分钟,两份都系鱼生饭,点解要等咁耐?成间餐厅又唔系大。啲餐具唔知系咪夜冷舖执返嚟,只只都唔一样咁终于等到上餐,啲便当同埋个鱼生饭啲饭都系无醋嘅,同你屋企用电饭煲煮嘅一样。啲三文鱼一睇就知𩠌头𩠌尾,切到成个三角锥体咁。另外,便当啲鳗鱼干争争,啲炸鸡系鞋过阿婆块面!啲嘢食一啲都唔好食,仲衰过明将。最火起嘅系,有个光头男人态度极差,讲嘢串串贡,呼呼喝喝,仲会赶你走!因为出边有人等紧!佢系开到声叫我地走。而我只系啱啱不完最后一啖饭放低只匙。(利申平时食饭都会食完即走)而且,由始至终,一杯茶或者一杯热水或者一杯水喉水都冇提供过。真系俾钱买难受,以后都唔会去食,希望佢快啲执咗佢。如果有零分我系会比零分。*小贴士:要去食一定要带件羽绒,冻到
结果企左系门口好耐,示晒意话想入去食
都冇人理,冇人招呼。
如是者等咗成10分钟,咁佢终于出嚟问我几多位
啲餐具唔知系咪夜冷舖执返嚟,只只都唔一样
啲嘢食一啲都唔好食,仲衰过明将。
*小贴士:要去食一定要带件羽绒,冻到呢。