2018-03-25 153 浏览
不知所谓😡😡😡😡 我住附近,见咁多人等加上都有媒体介绍佢!寻晚咪想去试下佢个珍珠奶茶梳乎厘🥞 佢一个pancake$78,可加12要一杯原本$22既饮品,我点左一个pancake +一杯饮品,8:45到,9:00我问点解人地有单我地无,问佢系咪漏单(因为同我地一起入既人食紧,个男仔话print漏单,比返张单我地,到9:15,再追单,个男都系答整紧 (态度正常我地无所谓咪等下)最后9:30,觉得坐了至少40分钟好无聊,再问个女店员,话唔黎就cancel,个女竟然话要等多10分钟,话佢地个pancake系要等30分钟,我话后我地一个入都食完走左我地咁cancel个pancake, 之后我问咁杯饮品点计(我地只饮左一啖)个女竟话咁要收原价,系我地唔等😡😡 我地话系佢地问题,你地要我地等10个字都未有得食!仲要唔认漏单!最好笑个女repeat话,1)cancel pancake 2) 等,最后我男朋友叫佢不如睇cctv睇下成个过程,个女店员先嬲爆爆收走我地杯未饮左一啖既饮品,我地就走其实比$真系无问题,但你要我比得心服口服先得我本身真心想去食,可惜有呢个不愉快经历其实我等食途中已经见到隔离台个

其实比$真系无问题,但你要我比得心服口服先得

我本身真心想去食,可惜有呢个不愉快经历

其实我等食途中已经见到隔离台个pancake竟然可以散左咁上台比客!好无heart😡😡😡😱😱😱