2011-03-31 55 浏览

其实我去得一间茶餐厅格局嘅餐厅,我唔会要求你好有礼貌,服务好好,但问题系你嘅态度差到我唔想再去光顾呀!咁你就真系好有问题,我系嚟食野架!唔系嚟受气!你地𠮶位长头发带眼镜员工,态度差到连大排档都不如,我唔系嚟乞食呀!唔该你唔好呼喝我!唔好指指点点!我嚟食过几次,你都系咁,黑口黑面,你系带位呀!可唔可以欢容少少呀!坐好想转位,你好似走嚟捉贼咁话我唔应该转位!ok!你地规矩!点知下次再嚟食野,我坐好,你又走过嚟同我讲叫我转一转张台比人地坐,话又两位客人,我当时望一望间餐厅,有其他位丫,点解要我转台,本来茶餐厅就可以搭台架啦!点解你要我去同人榙台,然后叫新嚟𠮶两个客人坐我张两位台!而我最终就比你转左去一张四位台同另一个人榙台坐!咁即系乜野意思!我自已转台就同我讲你地餐厅唔比转台,到你要转嘅时候我又要转比你!嬲到爆!仲有你地啲微、小、中辣根本次次个辣度都唔同,我每次都叫微辣,但有时真系唔知点解辣到食唔到,又系𠮶个长头发带眼镜员工呀!明明系你地嘅问题,我都系叫你比碗清汤我自已沟嚟食,又话唔得,又话好难做,又话要收钱,喂!咁我竟然叫碗微辣都辣到食唔到,系你地出品有问题呀!唔系我贪你一碗汤呀!仲话要收钱,真系过份呀!如果你地个辣度控制得好嘅,每次都一样嘅就唔会有咁嘅情形发生啦!竟然将个问题算落我度话要收钱,我以后都唔会嚟食野啰!(服务最低系1分,其实我系想比0分呀!)