2021-04-24
约好左屋企两老星期六下昼过黎海典湾食lunch加食完上去taste扫货,两老麻麻地西餐,呢个商场入面西餐人最多,上海野得1枱客,所以我地最终决定食东南亚野啦三个人埋单297,OK啦以星期六黎讲,妈妈叫左碗香茅猪扒+扎肉冬荫公汤金边,佢话味道OK,系啲金边粉太碎呢点唔好,啊爸就拣左香茅猪扒饭,我就叫左海南鸡+香茅鸡翼捞檬,好大碟,不过佢个海南鸡有啲差,早知正系叫香茅鸡翼三个人都跟樽装椰青水,正正常常,另外用优惠价加左一个炒杂菜同一个鸡肉串烧,但佢上餐个阵黎左两个炒杂菜同一个鸡肉串烧,不过废事烦,都系照要埋佢反而我想讲下在场既某位男侍应,三个人食野但系铺两个人餐垫,叫佢执下枱面上面既垃圾例如饮管套,胶樽盖啊,佢又问返我有啲咩好执,盒纸巾拎埋走好无佢铺头个阵又唔系多客,今时今日仲用咁既态度对客要改善下啦