餐厅: 貓麵
资讯:

2024-07-27 768 浏览
以前一去葵广必买,好耐无去,点知差到极点排队无以前咁多,得个一两个以为好彩未开始多人,排梗时见前两个女仔系咁比佢话,心谂咩事又会咁差态度,但因为中途睇唔知之前发生咩事,所以都无太在意,睇好自己想食既野,免得比人话就算顶,一到自己,我已经跟佢问既答,自问以为都有买开(仲有2个人睇店既时候)都知大概系点,依家得返个恶婆,真系差太远,面碎,又少(得以前四分一)真系少得过份,𩠌更加无得同以前比,我以为自己无加𩠌,可能加得三个𩠌个女人觉得太少,仲要话咁样叫蚀钱比我,我心谂三𩠌一面,你仲要得个少少,真心系以前四分一,都未必有三分一,我都废事同佢讲野,辣又话要加钱??o 左,以前都无话加辣要钱,无计咪唔加,佢咁既态度,d 辣又唔系特别好食,最重要唔想再比多一分钱比佢,盒既一半都无,收人$4x 唔会再有下次😡😡😡😡😡😡😡😡从无写过食评,依间真系忍唔住都打一打😡😡😡
以前一去葵广必买,好耐无去,点知差到极点
唔会再有下次😡😡😡😡😡😡😡😡
从无写过食评,依间真系忍唔住都打一打😡😡😡
2024-07-11
外卖自取