2021-10-30 1245 浏览
特登入黎南丫岛庆祝我只狗狗生日🎂估唔到第一餐就已经唔开心🤭🤭餐厅系欢迎狗狗进入,我见佢地外面都有放狗仔水兜但已经出哂锈😐😐然而我想要一盒外卖盒比d水狗狗饮反而又冇,我唔相信一间餐厅连一个外卖盒都冇,你收我一蚊当我买都好,但一口回绝,真系好失望😞依样都算,我上网见到依间餐厅有个靓影可以打下卡先黎😎我一开始想坐外面,但我地人比较多所以就选择左坐入面,见野食都黎左就谂住攞个All Day Breakfast 出去影几张相啦,老板就出黎话你依度唔比影相,又话唔知d人点解可以影到放上网,语气超差🙄🙄心谂我地影相算系可以帮你宣传下,但你咁既态度似赶客多啲,就算d野食好食都冇用😤😤😤

2021-10-17