晏昼同啲同事嚟食午餐想试下食越南嘢,所以拣咗呢一间,唔知道佢边一忽似系越南嘢,可能系服务态度挂?一开始都唔觉得有咩问题,直到隔离个同事啲饭到咗,佢食完晒啦,我𠮶份都未到𠮶阵我就知道出事了。只系普通一个炒饭佢又炒, 点解我𠮶份咁耐都未到,等到颈都长埋终于到咗𠮶阵,点知到佢帮我走咗辣椒! 香叶肉碎炒饭梗系辣㗎啦?你帮我走咗啲辣椒做乜嘢呀??我呢个饭炒到又淋又多水,仲要冇辣椒?佢另外畀碟辣椒我,大佬揾辣椒送饭咩。。 我另外要辣椒做乜嘢?我要辣嘅炒饭,唔系辣椒𩠌饭啰。。。 啲饭炒得唔好食都算,里面竟然有旧骨?? 大佬你只系香叶炒饭,有乜可能里面会有骨碎??仲要唔系蛋壳碎,系鸡骨𠮶啲骨! 差d 咬爆我只牙啰,炒得差唔紧要,要食得落先得㗎???? 我唔想浪费你成个饭所以全部食晒佢,利申真系想死

2019-01-23